[elementor-template id="3109"][elementor-template id="3269"]
Publieco | Vinil Adhesiu

Vinil adhesiu

Hi ha diferents tipus de vinils, n’hi ha de tall que ja tenen un color de fàbrica, útils per exemple per tallar unes lletres per un rètol, o per revestir qualsevol superfície. També n’hi ha de blancs, on podem imprimir qualsevol disseny sobre ell, hi ha diferents categories, per aconseguir acabats de primera qualitat.

El vinil és un material flexible que s’adapta a qualsevol forma, n’hi ha de permanents com podria ser una retolació d’un vehicle, i n’hi ha de removibles com són ara els adhesius de canvi d’oli que sovint portem a un lateral del vidre del cotxe. En funció de la seva utilitat, utilitzarem un o un altre.

Vinils adhesius | PubliecoA Publieco, disposem d’un plòter Roland d’última generació, que ens permet fer impressions de gran format, amb un màxim de 130 cm d’amplada per una llargada tan gran com es vulgui.

Aquesta mateixa impressora imprimeix el material, i a continuació si escau, el talla per poder treure després el material sobrant i aconseguir un vinil adhesiu amb la forma desitjada.

També podem fer adhesius petits amb qualsevol forma i disseny.

D’aquesta manera, podem aconseguir adhesius per vestir un aparador, retolar completament un vehicle, o tallar unes lletres per enganxar al vidre d’un comerç. El límit és la teva imaginació.

Pots veure el procés aquí