[elementor-template id="3109"][elementor-template id="3269"]

Transfers

Aquest mètode d’impressió és cada vegada més popular, ja que és pot imprimir a tot color fotografies, dissenys complexos amb degradats, etc.

En el procés d’estampació digital el disseny s’imprimeix en un suport de vinil blanc, amb un plotter d’impressió i de tall. Aquest plotter imprimeix amb unes tintes especials més resistents als rentats que les tintes tradicionals.

El primer pas és la preparació del disseny amb un programa d’ordinador que treballi amb arxius vectorials. En aquesta fase s’indiquen amb unes línies per on s’ha de tallar el plotter el vinil imprès per poder separar després la part impresa de la part blanca sobrant.

El resultat després de l’eliminació del material sobrant serà el disseny que vulguem estampar sobre la peça. L’últim pas és transferir tèrmicament el disseny a la peça mitjançant una planxa especial. La durada i temperatura de planxa dependrà del material a estampar, tipus de vinil, etc.

Transfer Digital | Publieco

Transfers serigràfics

Transfer serigràfic | PubliecoEl transfer serigràfic consisteix a transferir amb calor sobre una peça tèxtil no teixida, plàstic o paper, unes tintes serigràfiques prèviament estampades en un paper transferible intermediari. Aquesta operació es realitza gràcies a una premsa mantinguda a una determinada temperatura.

Gràcies a la seva gran qualitat de detall, el transfer serigràfic convé perfectament tant per visuals tècnics, dibuixos, fotografies, des del monocolor fins a la quadricromia. A diferència del transfer digital que té tendència a alterar al cap d’un temps a causa dels rentats repetitius, el transfer serigràfic és una solució de gran qualitat.

Els contorns són impecables atès que es tracta d’un transfer que no requereix retallada (només es transfereix la tinta).

Per a un esdeveniment o una campanya publicitària, aquest tipus de marcatge és molt interessant d’un punt de vista econòmic, especialment per visuals que requereixin diversos colors o il·lustracions fotogràfiques.

Els suports foscos no tenen cost addicional, el que suposa un avantatge més davant del transfer digital.

Transfer ceràmic | PubliecoTransfers ceràmics

El transfer ceràmic, és un mètode d’estampació d’alta qualitat per a materials com vidre, ceràmica i porcellana.

S’utilitza molt per a la serigrafia de tasses. A diferència d’altres mètodes d’estampació sobre aquest tipus de materials, aquest si és apte per a l’ús al rentaplats i microones.

L’ús d’aquests electrodomèstics no afectarà l’estampació que amb prou feines patirà desgast.

El disseny s’estampa en una calca i aquesta s’adhereix a l’article que posteriorment es cou en uns forns especials a temperatures d’uns 800 graus centígrads.

S’aconsella estampar dissenys en colors plans ja que els colors són més homogenis que les quatricromies.