[elementor-template id="3109"][elementor-template id="3269"]
Publieco | Retolació vehicles

Retolació de vehicles

Retolar l’automòbil d’empresa és una inversió molt rendible

La retolació de vehicles té com a principal objectiu convertir els automòbils en un suport publicitari mòbil per dirigir el seu missatge cap al major nombre de persones possible.

És molt útil en empreses que realitzen un gran nombre de desplaçaments en els seus propis vehicles, ja que poden utilitzar-los per fer arribar la seva publicitat a milers de persones amb una inversió reduïda.

A Publieco dissenyem de manera personalitzada la seva retolació i l’apliquem en els seus vehicles amb vinils d’alta qualitat i durabilitat, que igualment permeten extreure-ho amb relativa facilitat si es vol eliminar la publicitat o canviar-la per una de nova.

Retolació de vehicles | Publieco

Vinils d’alta qualitat amb acabats professionals

A Publieco portem a terme serveis de retolació de vehicles, amb vinils de primeres marques que ofereixen colors vius, ajustats a la imatge corporativa de cada empresa, i deixen la superfície del cotxe llisa i suau.

A les nostres instal·lacions no només dissenyem i tallem vinils a mida de les necessitats de cada empresa, també els col·loquem amb els nostres equips especialitzats perquè l’acabat sigui perfecte, amb pel·lícula protectora opcional.

Retolació de vehicles | Publieco

Retolem vehicles de principi a fi

A Publieco dissenyem segons les necessitats de cada empresa, podem imprimir els vinils amb quatricomia, o bé fer retolacions amb colors plans, tallant directament el vinil dels colors que calgui, dins d’un gran ventall de colors i acabats. Un cop retolat el vehicle, el tacte es suau i sense imperfeccions.

Col·locació vinil vehicle | Publieco