[elementor-template id="3109"][elementor-template id="3269"]
Publieco | Qui som

Qui som

PalauPublieco S.L. va començar la seva activitat en el sector de la publicitat i les arts gràfiques l’any 1992 amb molt d’esforç i satisfacció, dedicant-nos a la personalització de regals d’empresa, promocions publicitàries, impressió de gran format unit a un bon disseny gràfic i corporatiu.

Aconsellem als nostres clients sobre com construir i expandir la seva marca, combinant estratègia, creativitat, tecnologia i capacitat de gestió.

Amb un tracte personal, escoltant, preguntant adequadament i posant-nos en el lloc dels nostres clients, aconseguim plasmar l’essència de la seva marca.

Transformem reptes des d’una sola unitat fins a grans tirades, amb un assessorament professional per a cobrir totes les seves necessitats gràfiques aportant un producte adaptat a les necessitats del client.

Oferim l’elaboració del seu producte de principi a fi. No haurà de dependre de diversos proveïdors per a aconseguir el treball que desitja. Recerca contínua d’ofertes, promocions, descomptes que li donen valor afegit als nostres productes.

Situats a Santa Maria de Palautordera, estratègicament entre Barcelona i Girona, disposem de més de 600m2 al servei dels nostres clients, oferint els serveis de serigrafia, tèxtil, transfers, làser, pantògraf, retolació, impremta, manipulació en general, regals d’empresa i una infinitat d’articles de promoció.

Per a satisfer les necessitats dels nostres clients, disposem d’un servei logístic amb un gran estoc permanent.

Per a qualsevol informació addicional contacti amb nosaltres.

[masterslider id=”16″]