Publieco | Impressió digital textil

Impressió digital tèxtil

Què és la impressió digital o DTG?

La impressió digital tèxtil, funciona exactament igual que qualsevol impressora convencional d’injecció.

Bàsicament la tinta s’injecta directament en el material, amb l’única diferència que es fa sobre tela en comptes de paper. És com una impressora convencional, però una mica més avançada.

Publieco | Impressió digital textil

En que es diferencia aquesta tècnica d’impressió de les altres?

La impressió digital (DTG) es diferencia pels següents motius:

  • La DTG injecta pigments de color a les fibres de la roba, això significa que després de la impressió, el teixit segueix estan igual, no crea cap capa a sobre que impedeixi la transpiració, o quedi com un pedaç enganxat a la samarreta, també això fa que duri molt més en bones condicions.
  • La configuració  és molt més senzilla, no exigeix la preparació de clixés ni pantalles com en la serigrafia, simplement es preparar l’arxiu i enviar-lo a través d’un software a la impressora que automàticament ho reprodueix a la tela.
  • Per ara el principal inconvenient és el preu d’aquestes impressores, degut a que es una tecnologia molt recent, i que encara s’han venut poques unitats, resulta difícil d’adquirir pel seu alt cost.

Publieco | Impressió digital textil

A Publieco disposem d’aquesta novetat, i la posem al teu abast. Amb els nostres coneixements de disseny gràfic per generar l’estampat que vulguis, i la tecnologia per estampar-te el disseny a la samarreta, podràs lluir dissenys totalment personalitzats des de una sola unitat, amb un preu molt assequible i amb una qualitat excepcional.

A continuació pots veure un vídeo on acabaràs d’entendre el funcionament d’aquesta novetat tan esperada.