[elementor-template id="3109"][elementor-template id="3269"]
Publieco | Doming

Doming

Doming | Publieco

El “Doming” és una tècnica que consisteix a cobrir la superfície d’una impressió amb un tipus de resina. El més habitual és que sigui un tipus de poliuretà. Té un aspecte transparent i el seu tacte sembla un plàstic o goma flexible. S’aplica amb una màquina de manera automàtica. Es posa gota a gota per donar més o menys gruix al producte final.

Es pot usar per a adhesius, tant de paper com vinil, imants, etiquetes o clauers, tant si són regals promocionals com per a ús intern.

El “Doming” es pot fer amb la forma d’adhesiu que vulguis. L’únic requisit és que la forma sigui lleugerament arrodonida, és a dir sense cants que acabin en bec. No es pot usar per a impressions o clauers perforats perquè el producte pot fluir dins el forat.

La mida mínima de la impressió o del clauer és d’1 cm en general. Cal saber que com més llarga és la zona on es posa, menys agradable és la seva textura.

És un manipulat econòmic en comparació amb el valor que dóna al producte, protegeix la impressió contra les esquinçaments, ratlles, solvents i altres substàncies que poden fer malbé un vinil.

També protegeix contra la humitat, la pluja i la neu

Dóna lluentor i volum per aconseguir més impacte visual, li dóna més pes i gruix, per tant més valor, també dóna una estètica més elegant i luxosa a la impressió.

Pots veure el procés aquí