Publieco | Disseny

Disseny

El nostre departament de disseny treballa amb l’últim software i hardware, que ens permet crear des de 0 qualsevol projecte. Logotips, papereria, merchandising, retolacions, imatge corporativa… cada projecte és un nou repte per a nosaltres i l’afrontem amb tota l’experiència i la professionalitat que ens caracteritza.

Realitzem des de el projecte més petit i simple, fins al projecte més gran i ambiciós, i de tots estem igual d’orgullosos, ja que procurem dedicar-hi tot el temps i esforç necessari per satisfer les necessitats de cadascun.

Caldria destacar que a Palaupublieco, disposem de tot l’engranatge que permet crear de principi a fi cada projecte, cada cop més, hem anat ampliant les nostres instal·lacions, i hem anat invertint en maquinària i materials, per no dependre de terceres persones, és per això que estem convençuts i podem garantir la qualitat i professionalitat de cada projecte.

Des que entra, en forma d’idea, fins que surt plasmat allà on juntament amb el client hem decidit plasmar.

Cap projecte queda enrere

Si tens una idea, i no saps ben bé per on tirar, vine a visitar-nos sense cap compromís, farem el possible per dur a terme els teus desitjos.